Nyers zöldségleves
Én már nem is tudom hogyan kerültem a nyers oldalakra, de
először az ételek elkészítései furának hatottak, és ahogy kipróbáltam,
megcsináltam valami zseniálisak. Azóta rabja vagyok a nyers sütiknek,
leveseknek, főzelékeknek. Teltségérzetet, jóllakottságot érzek, és mégsem
terhelem meg vele a gyomromat. A közérzetem étkezés után nagyon jó, nincs
puffadás, nincs, álmosságérzet inkább teli vagyok energiával.
A levest Lénárt Gitta blogjáról készítettem el.
Hozzávalók:
Karfiol, gomba, sárgarépa, póréhagyma, brokkoli, cukkini,
zellerszár, karalábé vagy más zöldségek.
Ételízesítő (vegamixet használtam, ami só mentes) só, 1
kanál olívaolaj, melegített víz.
A zöldségeket apróra vágtam. Rászórtam a vegamixet a
sót és az olajat. Összekevertem és 1-2 órára betettem a hűtőbe, hogy
összeérjenek az ízek. Tálaláskor melegítünk tiszta vizet, felöntjük, és már ehetjük is.